Norge

Quick Links


Atkins ble en del av SNC-Lavalin gruppen i 2017 og inngår i et globalt nettverk på over 60.000 ansatte i mer en 50 land. Vi har en lokal tilstedeværelse som vi supplerer med kunnskap fra våre internasjonale kompetansesenter, som gjør oss til et av verdens største ingeniør, - og konsulentselskaper. I Norge er vi over 120 ansatte med hovedkontor i Oslo.

Norge har et godt teknologisk fundament og det er stor åpenhet blant befolkningen å ta i bruk ny teknologi. Det er mer fokus på teknologisk utvikling og digitalisering i investeringer i både privat og offentlig sektor.

Vår ambisjon er å bygge et smartere, tryggere og mer bærekraftig samfunn.

Vi har fire forretningsområder i Norge med sterke synergier på tvers, felles kultur og verdier og en unik bredde i vårt tjenestetilbud. Vi har ekspertise og løsninger i hele verdikjeden til våre kunder, om det gjelder moderne transportsystem, digitale verktøy, jernbane infrastruktur eller arkitektur.

Vi legger stor vekt på å være et spennende og hyggelig sted å jobbe, og på å videreutvikle kompetansen blant våre medarbeidere. Sammen skaper vi økonomiske, sosiale og miljømessige gevinster – og bidrar til å fornye, forbedre og forenkle samfunnet.

View all

    • Rail Consulting tilbyr rådgivertjenester og konsulent tjenester innenfor jernbane, tunnelbane og trikk. Vi har kvalifisert personell med lang erfaring og vi søker stadig etter nye talenter. Våre spesialområder er signal, rullende materiell, RAMS / sikkerhet og anskaffelser. Vi tilbyr norske kunder lokal jernbanekompetanse i kombinasjon med bred internasjonale erfaring.
    • Project Management Consultancy jobber innenfor prosjekt,- program,- og porteføljeledelse. Vi har fokus på ledelse, forretningsforståelse, styring og innholdskompetanse. I Norge er vi over 80 konsulenter på de største prosjektene i Norge både offentlig og privat sektor. Fokusområdene er helse, samferdsel, offentlig og bygg,- og byutvikling. Vi søker kontinuerlig etter nye hoder som kan hjelpe oss med å løse våre kunders utfordringer og levere på nye muligheter.
    • Engineering har betydelig erfaring med ledelse og gjennomføring av tekniske prosjekter innen infrastruktur for jernbane. Hos oss finner du drevne prosjekt,- og prosjekteringsledelsesressurser med inngående kjennskap til norske forhold. Vi søker stadig etter juniorer og seniorer med kompetanse innen området. Tjeneste vi leverer unytter alle mulighetene digitale verktøy og modeller gir. Tett samhandling med våre andre forretningsområder, eksterne samarbeidspartnere og våre internasjonale ansatte sikrer effektive, forutsigbare og kostnadsbesparende prosjekter.
    • Digital Solutions fokuserer på teknologi for å levere innovative digitale løsninger innen flere sektorer. Igjennom vår innovasjonsplattform, Digital Innbygger, har vi satt innbyggeren i fokus. Vi vokser fort og søker alle typer utviklere, nyutdannet eller flere års erfaring, integrasjonskonsulenter eller arkitekter. Vi jobber med smart bruk av teknologi, automatisering og analysering som skal gjøre det bedre å bo i byen. Digital Solutions forenkler, fornyer og forbedrer tjenester i kommunen – med innbyggeren i sentrum.
VIDE0-snip-image

Our Latest Jobs

Our Latest Articles

Norway high speed rail

Supporting Norway’s Sustainable Transport Vision

Could you be part of our future?

Confidential client cyber risk assessment

all articles

Navigation